Servicii

Furnizăm servicii de grădinărit, plante, instalații și produse pentru grădinp. Ne-am impus pe piața concurențialp prin seriozitate, promptitudine și prețuri accesibile, venind în întâmpinarea clienților cu pachete complete de lucrări pentru amenajări grădini și nu numai.

Amenajări grădini, zone rezidențiale, parcuri

Amenajări grădini, zone rezidențiale, parcuri

Oferim servicii de amenajări grădini, spații verzi și lucrări peisagistice. Utilizând serviciile noastre de amenajări spații verzi, garantăm că faceți cea mai bună alegere. Cunoștințele dobândite și experiența acumulată în domeniu își pun amprenta în lucrările noastre de amenajări curți și grădini.

Realizare iazuri de grădină, lacuri artificiale

Realizare iazuri de grădină, lacuri artificiale

Oferim posibilitatea de a avea propriul lac, lacuri artificiale sau cascade artificiale în grădina proprie. Dinamismul apei ajută la realizarea armoniei între elementele grădinii dumneavoastră. Un mic pod peste un iaz ornamental poate crea o atmosferă de vis în grădină, fiind un loc ideal pentru relaxare.

Realizare pavaje si alei

Realizare pavaje și alei

Dacă nu esti sigur ce să alegi pentru grădina ta, află că oferim servicii de consultanță și montaj pentru alei și pavaje de dimensiuni mari sau mici, clasice sau moderne cu materiale de calitate. Pentru cea mai bună alegere a tipului de pavaj, rezidențial sau industrial, etapele sunt aceleași, iar acestea sunt alese după o analiză a solicitărilor la care acesta va fi supus.

Lucrări din piatră

Lucrări din piatră

Pentru cei care preferă simetria și armonia perfectă a formelor, le oferim lucrări executate de către un maestru în piatră de pavaj. Ideală pentru curți interioare, alei pietruite sau chiar pentru lucrări de anvergură cum ar fi piețele publice, piatra de pavaj conferă rafinament și un aer rustic și trainic oricărei structuri.

Sisteme de irigații automatizate pentru grădină și agricultură

Sisteme de irigații automatizate pentru grădină și agricultură

Instalăm sisteme de irigații automate, cu ajutorul cărora stropirea grădinii se face fără efort.

Proiectare peisageră 3D

Proiectare peisageră 3D

Cele mai noi softuri pe care le oferă piața de specialitate și de care noi dispunem, oferă posibilitatea proiectării 2D și 3D. Astfel, puteți vedea de la început cum va arăta grădina la finalul lucrării. Totodată, se poate opta pentru punerea în practică a propriului proiect sau a celui oferit de către noi. Termenul de execuție și costurile sunt în functie de mărimea, forma și complexitatea lucrării. Bineînțeles, pentru lucrările efectuate, asigurăm garanție și service.

Închirieri plante pentru evenimente

Închirieri plante pentru evenimente

Închiriem plante pentru diferitele evenimente din viața ta.